Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αλλαγή ονόματος και καθυστέρηση για Inazuma Eleven Ares

*
Με δημοσίευση στο εταιρικό blog της Lavel-5 ανακοίνωσε ο Akihiro πως αλλάζουν τα πλάνα για τους επόμενους τίτλους Inazuma Eleven. Πιο συγκεκριμένα, το Inazuma Eleven Are no Tenbin, μετά από πολλαπλές καθυστερήσεις τα δυο τελευταία χρόνια, θα καθυστερήσει ακόμμη περισσότερο. Δεν είχε που δεν είχε ημερομηνία κυκλοφορίας, τώρα πάει για άνοιξη του 2020. Η σεζόν του anime στην οποία βασίζεται έχει τελειώσει, τελείωσε κι η επόμενη και η αναμονή συνεχίζεται, κάτι που είναι τελείως ασυνήθιστο, ειδικά στην Ιαπωνία, για σειρές που συστηματικά λειτουργούν ως δέσμη προϊόντων.



Αναμενόμενα ο Akihiro Hino ζήτησε συγγνώμη, φάνηκε να τα ρίχνει στο γεγονός ότι η ανάπτυξη γινόταν με εξωτερικούς συνεργάτες, αλλά επέστρεψε εξ ολοκλήρου στα χέρια της Level-5. Επίσης αλλάζει η ονομασία του τίτλου σε Inazuma Eleven Eiyuu Tachi no Great Road, ή, σε ελεύθερη μετάφραση, Inazuma Eleven Heroes’ Great Road.

Προέκυψαν υποσχέσεις για μεγαλύτερη ελευθερία στο νέο παιχνίδι, νέους μηχανισμούς, αλλά και επαναφορά γνωστών, όπως η συνεργασία με φυσικά παιχνίδια, την ανάπτυξη χαρακτήρων, τη στρατολόγηση άλλων κ.λπ.

Μια νέα εικόνα είναι μάλλον το χρύσωμα του χαπιού. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*